<-----------------------------Mailchimp---------------------------------------------> <-------------------------------------------------------------------------->

Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms. Vi levererar produkter och tillbehör inom Sverige. Ej levande och fryst.

Speditorer

Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar, beroende på om produkten finns i butiken eller om den beställs på begäran direkt från leverantörens lager. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. 

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Mindre produkter

Mindre produkter levereras med hjälp av Postnord. 

Hämta själv i butik

Hämta själv dina produkter i butiken när det passar dig. Varorna är packade när du kommer.
När du väljer Hämta själv i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webbshopens kassa. 

 

Våran butik har öppet vardagar mellan kl. 10.00 - 18.00 och Lördag 10.00 - 14.00.

En karta som hjälper dig att hitta våra butiker finns under rubriken Hitta Oss

Hund
Katt
Smådjur
Fågel
Reptil